NatuRaw lifestyle

home
waarom rauw
rauwe verhalen
coaching
artikelen
recepten
rauwe wereld
links

 

 

marjoraan


Coaching

Intake en doelstelling

Met alle plezier kan ik U coachen om een optimale voedingspatroon voor U samen te stellen.Hiertoe voer ik altijd eerst een intake gesprek, waarna enkele sessies volgen.
Het intake gesprek duurt 1,5 uur. Samen bespreken we je huidige eetpatroon (handig wanneer tevoren een voedingsdagboek bijgehouden wordt) maar ook je leefwijze, werk, ontspanning en sociale kring. Door middel van een vragenformulier zal ik je type bepalen volgens de Ayurvedische principen maar ook de energieverbranding. (snelle stofwisseling of juist langzaam).
Het doel van de sessies zal ook nader bepaald worden: alleen afvallen, meer energie hebben of tot het uiterste gaan en mogelijk nooit meer ziek zijn, het veroudering proces vertragen of zelfs stop zetten, spiritualiteit laten ontwaken, bij je eigen bron komen etc. Ik luister naar al jouw wensen en behoeften.

Vervolg sessies

In de daarop volgende sessie(s) zal een geheel individueel plan opgezet worden om de gekozen doel(en) te bereiken. Dat kan uiteenlopend zijn en voor iedereen wat anders betekenen. Van praktische adviezen in de keuken met “rawfood” of combinatie “rawfood”en natuurvoeding tot diepgaande inzichten verkrijgen over relatie tussen voeding en gezondheid. De meeste fouten die men in de transitie periode tot een geheel of grotendeels levende voedingspatroon gemaakt worden komen ook aan bod.
Het nadruk zal op je eigen verantwoordelijkheid gelegd worden. Ik zal als coach de werktuigen aanreiken maar het ligt aan jou ze ook te gebruiken. Ik ondersteun de gedachte volledig dat jij je eigen kracht en verantwoordelijkheid weer terug neemt en tegelijkertijd op de immense intelligentie van je eigen lichaam vertrouwd. Om dat te kunnen doen zullen de conditionering en alle negatieve vormen van zelfbelemmering los gelaten moeten worden. Hierbij zal ik je met veel liefde en steun bijstaan.

Mijn doel is om jou genoeg op weg te helpen zodat je verder zelf kan bepalen wat jouw lichaam (en ziel) nodig heeft. En misschien kan je vervolgens op je eigen beurt anderen inspireren of begeleiden op weg naar een gezonde(re) toekomst!

Kosten

Het intake gesprek van 1,5 uur kost 45 Euro. De daarop volgende sessies à 1 uur 35 Euro. Schriftelijke informatie is gratis.

Het maken van afspraken kan dagelijks via e-mail of telefonisch tijdens kantooruren.
Tel: 015 2851854 vraag naar Anita Wild (of laat een boodschap achter).

Praktijk is gevestigd te Delfgauw


rawfoodbanner

 
Copyright © NatuRAW lifestyle 2006
De informatie op deze website is uitsluitend bestemd voor educatieve doeleinden.
Bij gezondheidsklachten raadpleeg altijd een arts of therapeut.
De inhoud van deze site is niet bedoeld om ziektes te diagnosticeren of te genezen.